Mijn-Theorie

Voordat je het theorie examen met goed gevolg kan afleggen dien je de verkeerstheorie te bestuderen. Er zijn verschillende leermethoden en iedereen heeft zo zijn voorkeur. Gebruik wel altijd de nieuwste leermiddelen. In de verkeerstheorie verandert nog al eens wat. Het besparen op leermiddelen loopt vaak uit op het zakken voor het theorie examen.

Kun je makkelijk zelf makkelijk leren, dan heb je waarschijnlijk aan een recent theorieboek voldoende. Daarbij kun je theorie examens online of op cd-rom oefenen. In de web shop van Mijn-Rijopleiding.nl kun je een theorieboek of cd-rom met examens voor een schappelijke prijs bestellen.

Ook is het mogelijk om een online internetcursus te volgen. Deze zijn te vinden op internet of te bestellen via de web shop van Mijn-Rijopleiding.nl. De voordelen van deze cursussen zijn dat jij op elk gewenst tijdstip kunt inloggen op een beschikbare computer, zodat je op je eigen tempo kunt studeren. Is de stof niet helemaal duidelijk voor je, start je het hoofdstuk gewoon opnieuw.

Onbeperkt theorieles volgen voor een vaste lage prijs

Mijn-Rijopleiding.nl geeft ook klassikaal les. Tijdens deze cursus komen alle onderwerpen voorbij en wordt er diep ingegaan op de benodigde stof. De cursus wordt ondersteunt door een visuele presentatie. Daarbij worden situaties uit de praktijk besproken. De theorie cursus bestaat uit 8 avonden en los daarvan zijn er nog extra avonden waar er alleen getraind wordt op examens.

Mijn Rijopleiding.nl geeft naast reguliere ook individuele theorielessen. Deze zijn zeer geschikt voor leerlingen die wat meer moeite hebben met leren. Het tempo en de manier van lesgeven worden volledig aangepast aan wat de leerling prettig vindt. Daarbuiten wijken de lessen niet af van de reguliere.

Meer informatie

shop-banner-shop
Bestel hier direct of login

Gratis proefles aanvragen

Ontvangstbevestiging

We hebben je formulier in goede orde ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op!