Klassikaal Theorieles

Mijn-Rijopleiding.nl geeft ook klassikaal les. Tijdens deze cursus komen alle onderwerpen voorbij en wordt er diep ingegaan op de benodigde stof. De cursus wordt ondersteunt door een visuele presentatie. Daarbij worden situaties uit de praktijk besproken. De theorie cursus bestaat uit 6 avonden en los daarvan zijn er nog extra avonden waar er alleen getraind wordt op examens. De cursus is op elke dinsdagavond van 19.00u t/m 21.00u in D’n Bogerd in Druten.

De onderwerpen worden uitgebreid besproken en ondersteunt door een visuele presentatie (dia’s). Je ziet wat er verteld wordt en daardoor is de stof gemakkelijk te onthouden en te herinneren. Nadat alle stof besproken is en iedere leerling het begrijpt, gaan we over tot het behandelen van examenvragen van het CBR. Per dia wordt een examenvraag behandeld. Om er zeker van te zijn dat de leerlingen de stof daadwerkelijk begrijpen, dienen zij alle antwoorden te motiveren en te onderbouwen. Op die manier worden de beste resultaten behaald.

Onbeperkt theorieles volgen voor een vaste lage prijs

De lessen zijn onbeperkt te volgen. Je betaalt dus eenmalig en je mag zoveel theorielessen volgen als jij nodig hebt. Mijn-Rijopleiding.nl rijdt met je mee naar je examen.

Wanneer je het theorie-examen niet behaald de eerste keer, moet je het examen voor de tweede keer maken. Hiervoor moet natuurlijk wel opnieuw betaald worden. Ook dien je zelf voor vervoer te zorgen.

Meer informatie

shop-banner-shop
Bestel hier direct of login

Gratis proefles aanvragen

Ontvangstbevestiging

We hebben je formulier in goede orde ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op!