Faalangst

Je hebt lang geoefend om het zover te brengen. Je weet dat je het kan, maar toch heb je in je achterhoofd dat knagende gevoel, dat het toch niet goed zal gaan. Je gaat in de auto zitten en opeens weet je helemaal niets meer. Je bent zo zenuwachtig, dat je de auto niet eens meer in de versnelling kan zetten. Of je kan niet eens meer normaal nadenken, zodat je de opdrachten van je examinator niet goed kan uitvoeren.

Mijn-Rijopleiding.nl is zeer geschikt voor leerlingen met faalangst. De gecertificeerde faalangstinstructeur weet je op je gemak te stellen. Samen met jou zorgt hij voor een plezierige opleiding met natuurlijk het gewenste resultaat. Hij gaat samen met jouw proberen om je zoveel vertrouwen te geven in je eigen rijden, dat je zenuwen tijdens je examen zoveel mogelijk zijn verminderd.

Faalangst of moeilijk lerend opleiding mogelijk

Het belangrijkste om te weten is dat fouten maken tijdens je lessen of zelfs op je examen helemaal niet erg is. Iedereen maakt fouten. Niemand verwacht van je dat je in één keer alles goed doet. Tijdens je opleiding zal je instructeur je hier ook steeds weer op wijzen.

Het is onmogelijk om je zenuwen helemaal bij je examen weg te nemen, en dat is ook helemaal niet erg. Iedereen heeft last van spanning als hij of zij examen moet doen. Dit is normaal. Het wordt echter faalangst als de zenuwen zo erg zijn dat je niet meer normaal kan functioneren. Mijn-Rijopleiding.nl zal je zoveel mogelijk begeleiden bij je faalangst, zodat je je examen zo goed mogelijk kan doorlopen.

Bij het CBR kun je een speciaal examen doen voor faalangst. Dit examen is niet gemakkelijker, maar je krijgt wel de kans om tijdens je examen je zenuwen weer in orde te krijgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Faalangstexamen

shop-banner-shop
Bestel hier direct of login

Gratis proefles aanvragen

Ontvangstbevestiging

We hebben je formulier in goede orde ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op!