Kennismaken met Mijn-Rijopleiding.nl

De keuze voor de beste rijschool voor jou is een belangrijke. Vragen als ‘welke werkwijze past bij mij’, wie is mijn instructeur’ en ‘wat gaat de opleiding me kosten’ zijn enkele voorbeelden van de vele vragen die komen kijken bij deze beslissing. Om je te helpen bij het maken van de keuze kun je bij Mijn-Rijopleiding.nl gebruik maken van een proefles en/of kennismakingsgesprek (geheel vrijblijvend).

Kennismakingsgesprek

Voor een succesvolle opleiding zijn jouw verwachtingen, wensen en behoeften belangrijk. Wanneer doe jij het liefst examen bij het CBR, wil je versneld les nemen of wil je les nemen met een vaste regelmaat? Door middel van het gesprek wordt inzicht verkregen in onderwerpen als deze. Aan de hand van jouw wensen wordt een zo effectief mogelijk lesprogramma samengesteld.

Maak vrijblijvend kennis met Mijn-Rijopleiding.nl en ontdek de mogelijkheden

Het is mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met Mijn-Rijopleiding.nl. Door jou in een kennismakingsgesprek te informeren over de werkwijze bij de theorie- en praktijklessen, kun jij beoordelen of Mijn-Rijopleiding.nl de rijschool is die bij je past.

Meer informatie

shop-banner-shop
Bestel hier direct of login

Gratis proefles aanvragen

Ontvangstbevestiging

We hebben je formulier in goede orde ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op!