Mijn-Praktijk

Mijn-Rijopleiding.nl is actief in het land van Maas en Waal. Praktijklessen worden aangeboden van maandag tot en met zaterdag. Deze vinden plaats in de regio’s Nijmegen en Tiel. De lessen worden gevolgd aan de hand van een gestructureerd lesplan.

Er wordt gebruik gemaakt van een instructiekaart. Hiermee worden de lessen zorgvuldig opgebouwd volgens jouw behoeften. Er wordt geoefend met verschillende situaties die je moet beheersen om veilig auto te rijden.

Snel of in je eigen tempo les

Natuurlijk komen tijdens de praktijklessen de bijzondere verrichtingen herhaald aan bod. Om je optimaal voor te bereiden op je praktijkexamen, wordt er tijdens de lessen aandacht besteed aan het behalen van het examen en de routes die je kan verwachten van het CBR. Zo staan je daar geen verrassingen meer te wachten.

Om de praktijklessen zo effectief mogelijk te laten verlopen, streeft Mijn-Rijopleiding.nl ernaar om wekelijks te lessen. Natuurlijk mag je ook meer of minder uren per week les volgen. Dat is geen probleem.  Mijn-Rijopleiding.nl haalt je op waar dat voor jou handig is. Niet alleen thuis, maar bijvoorbeeld ook op school, je werk of het station.

Start op tijd met je theorie

Het is slim om in de beginfase van (of voor je start met) de praktijkopleiding je theoriecertificaat te behalen. Zo kun je tijdens je praktijklessen de geleerde theorie toepassen. Het is een belangrijk onderdeel voor het behalen van je praktijkexamen!

Meer informatie

shop-banner-shop
Bestel hier direct of login

Gratis proefles aanvragen

Ontvangstbevestiging

We hebben je formulier in goede orde ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op!