• 06 107 38 107
 • Kennismaken

   Om je te helpen bij het maken van de keuze kun je bij Mijn-Rijopleiding.nl gebruik maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Lees meer

  Proefles

   Wat houdt een proefles in en welke onderwerpen komen aan bod? Gratis proefles voor een eerste indruk in Mijn-Rijopleiding.

  Lees meer

  Contact

   Vragen of opmerkingen? Vul het contactformulier in en Mijn-Rijopleiding.nl neemt spoedig contact met u op!

  Lees meer
  W-P-L-O-C-K-E-R-.-C-O-M - - - Company News

  Over Mijn-Rijopleiding.nl

  Mijn-RijOpleiding.nl

  Mijn-Rijopleiding.nl is een moderne rijschool in het land van Maas en Waal, met ruime ervaring en waar persoonlijke benadering, kwaliteit van lesgeven voorop staan. Bij Mijn-Rijopleiding.nl haalt iedereen met plezier zijn of haar rijbewijs voor een vaste lage prijs. Of je al eens zonder succes examen hebt gedaan, je kennis weer wilt opfrissen of toe bent aan je eerste rijles. Mijn-Rijopleiding.nl zorgt ervoor dat je snel, veilig en zorgeloos aan het verkeer kunt deelnemen!

  Ophalen en wegbrengen waar jij wilt

  Mijn-Rijopleiding.nl is actief in het land van Maas en Waal. Praktijklessen worden aangeboden van maandag tot en met zaterdag. Deze vinden plaats in de regio’s Nijmegen en Tiel. De lessen worden gevolgd aan de hand van een gestructureerd lesplan. Daarbij maakt Mijn-Rijopleiding.nl gebruik van de instructiekaart. De vorderingen van iedere leerling worden hiermee  bijgehouden. Op die manier wordt de opleiding perfect aangepast aan jouw behoeften!

  Les volgen op een prettige en ontspannen manier volgens de laatste opleidingscriteria.

  Bij Mijn-Rijopleiding.nl kun je theorieles volgen in een theorielokaal. Hier wordt op een duidelijke manier en in rustig tempo les gegeven, zodat het voor iedereen begrijpelijk is. De theorielessen zijn onbeperkt te volgen. Je betaalt dus maar één keer en je mag zoveel theorielessen volgen als jij nodig hebt. Het theorie-examen moet natuurlijk wel opnieuw betaald worden, wanneer je deze niet behaalt.

  Altijd rijles van dezelfde instructeur in een vaste auto

  Mijn-Rijopleiding.nl is zeer geschikt voor leerlingen met faalangst. De gecertificeerde faalangstinstructeur weet je op je gemak te stellen. Samen met jou zorgt hij voor een plezierige opleiding met natuurlijk het gewenste resultaat.

  Share this

  Kennismaken

   Om je te helpen bij het maken van de keuze kun je bij Mijn-Rijopleiding.nl gebruik maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Lees meer

  Proefles

   Wat houdt een proefles in en welke onderwerpen komen aan bod? Gratis proefles voor een eerste indruk in Mijn-Rijopleiding.

  Lees meer

  Contact

   Vragen of opmerkingen? Vul het contactformulier in en Mijn-Rijopleiding.nl neemt spoedig contact met u op!

  Lees meer