Pakketten

Mijn-Rijopleiding heeft diverse pakketten voor u samengesteld, zodat er voor elke leerling een geschikt pakket is. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om deze pakketten in termijnen te betalen. Lessen die u niet gebruikt uit een pakket worden aan u terugbetaald.

MIJN-PRAKTIJK PAKKET

In Mijn-Praktijk Pakket zit alles wat je nodig hebt voor je praktijk. Als dit niet voldoende blijkt te zijn, kan je voor de voordelige pakketprijs extra lessen bijkopen, zodat je altijd het aantal lessen betaalt dat je echt nodig hebt. Niet meer en niet minder.

MIJN-THEORIE PAKKET

Met Mijn-Theorie Pakket heb je een perfecte voorbereiding voor je theorie-examen. Losse leerboeken en/of oefenexamens zijn te koop bij de rijschool. Je betaalt éénmalig de cursus en je kunt zo vaak komen als jij wilt. De cursus duurt 8 avonden en los daarvan worden er 2 avonden alleen examentraining gegeven.

MIJN-COMPLEET PAKKET

In Mijn-Compleet Pakket zit alles wat je nodig hebt om te kunnen slagen voor je rijbewijs, zowel theorie als praktijk. Heb je lessen over aan het einde van je opleiding, krijg je ze gewoon terugbetaald.

MIJN-EXTRA PAKKET

Heb je niet voldoende aan je lessen in je bestaand pakket? Met Mijn-Extra Pakket koop je extra lessen in voor een voordelige prijs.  Uiteraard krijg je de lessen die je niet nodig hebt terug.

MIJN-OPFRIS PAKKET

Mijn-Opfris Pakket is een cursus op maat voor mensen die reeds in bezit zijn van rijbewijs B en die, afhankelijk van specifieke vraag zoals parkeren, pleinen, auto(snel)wegen.

shop-banner-shop
Bestel hier direct of login

Gratis proefles aanvragen

Ontvangstbevestiging

We hebben je formulier in goede orde ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op!